Időpont egyeztetés, információ: +36-30-637-5205
Magyar nyelv Angol nyelv Német nyelv

Svéd masszázs

Kinek mit jelent a lazítás? Feltett lábakkal ülni a kanapén és tévézni, vagy sétálni egy nagyot? Az egyik ilyen kellemes időtöltés lehet, ha megmasszíroztatjuk magunkat. Egy jó szalon kell hozzá, és másfél óra szabadidő. Aztán már futkoshatnak is a fürge ujjak a hátunkon. Na, ez ám a lazítás!

A masszázs a problémák feloldásáról szól. Azáltal, hogy a testi feszültséget feloldjuk, a lélek is ellazult, örömteli állapotba kerül. Ez tulajdonképpen a test és a lélek harmóniája.

Egy svéd vívó, edző összegyűjtött masszázstechnikákat. Ez öt alapfogásból, plusz a kimozgatásból tevődik össze. Az egész testre kiterjed, az izmok átmasszírozására irányul. Frissítésre, fogyasztásra vagy lazításra alkalmazható. Átvette a közélet, kialakult a hagyományos európai frissítő masszázs. Klasszikus formája a svédmasszázs.

Célja: a helyi keringés fokozása. Helyi vérbőséget okozva fokozódik a vérkeringés, a bőr visszakapja az eredeti fiatalos rugalmasságát, az anyagcsere fokozódásával a test salakanyagai gyorsabban távoznak, lazítja az izmokat, csökkenti a hát- és gerincfájást.

Kedvezően hat a légzőközpontra és az idegrendszerre is. Felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását.

A masszázs során a masszőr, simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró, ütögető mozdulatokkal frissíti fel a szervezetet, mellyel csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget.

Mégis ami legjobb benne, hogy elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását, mely a mai rohanó világunkban elengedhetetlen és mindenképpen felüdülést jelent.

 

KINEK AJÁNLOTT??????

Kiemelten ajánlott mindazoknak, akik egész napos ülőmunkát, fizikai munkát végeznek, vagy esetleg rendszeresen sportolnak, izmaik fokozott igénybevétele miatt ízületi panaszaik vannak. A stressz mindannyiunk számára ismert fogalom, ám sokak álbetegségnek tartják, így nem fordítanak rá elég figyelmet. A stressz magában nem is, hanem az általa legyengített szervezetben fellépő betegségek adnak okot aggodalomra.

A svédmasszázs tökéletes stresszoldó, így alkalmas betegségek megelőzésére, immunerősítésre. Ezen felül reumatológiai, ortopédiai problémák esetén is hatásos, valamint olyan belgyógyászati megbetegedésekre, mint tüdőgyulladás, keringési zavarok, vagy emésztési nehézségek.

Előrehaladott csontritkulás, fertőző betegségek valamint akut izületi gyulladás fennállása esetén a kezelés nem ajánlott, vagy legalábbis előzetes orvosi konzultációt igényel. Számos pozitív élettani hatásának sorát bővíti, hogy kemikáliák nélkül vethetünk véget a folytonos migrénes fejfájásnak, élénkítő szerek mellőzésével nyerhetjük vissza fiatalos lendületünket.


Legfrisebb híreink

Csatlakozz hozzánk

Kapcsolat
Szalon címe

Petőfi út 4.
6200 - Kiskőrös

Elérhetőségek

Email: info@efitkiskoros.hu
Telefon: +36-30-637-5205

Nyitvatartási idők

Hétfő - Péntek: 10:00 - 18:00
Szombat: 10:00 - 18:00
Vasárnap: ZÁRVA© Minden jog fenntartva