Időpont egyeztetés, információ: +36-30-637-5205
Magyar nyelv Angol nyelv Német nyelv

E-FIT Tréning

Az elektromos izomstimulációs módszer aktív gyakorlatokkal kombinálva segíti az izmok fejlődését és feszesítését, azaz itt NEM a kozmetikákban alkalmazott fekvő kezelésről van szó! Az elektromos izomstimulációval összhangban, a ruhában egyszerű gimnasztikai és erősítő gyakorlatokat végzünk, így az izomfejlesztés és zsírégetés tízszer hatékonyabb, mintha külön alkalmaznánk a két dolgot. Az E-FIT edzés hatékonyságának lényege és kulcsa a teljes test egyidejű stimulációja. Az összes izomcsoport edzése egyszerre történik, így hatodára rövidül egy átlagos edzésidő. Az edzőtermekben eltöltött hosszú órák során külön-külön gyakorlatokat végzünk minden izomcsoport átmozgatására, ami testtájanként 15-20 perc elfoglaltságot jelent, és egy-egy gyakorlatból meg 3-4 sorozatot, ami 30-40 izom-összehúzódást eredményez. Az E-FIT készüléknél ezzel szemben az összes izomcsoport edzése egy időben történik, és az elektromos impulzusoknak köszönhetően 30-40 micro-összehúzódás történik másodpercenként az összes érintett izomban, és emellett még a végzett alapgyakorlatok is stimulálják a felfokozott állapotban levő izmokat, ami kb. 36000 izom- összehúzódás a teljes testen - mindez 20perc alatt. Az E-FIT gépek lelke a könnyű és erős anyagból készült mellény és sort. Ezek az antibakteriális, könnyen tisztítható és szellőző anyagból készült ruhák hordozzák és tartják helyükön az elektródákat.

Edzés menete

  • Az elektro fitnesz tréning előtt megkínáljuk 1 izotóniás itallal, amely pótolja az edzés során elvesztett folyadékot és egyben energiát is biztosít.
  • Az edzéshez pamut edzőruha szükséges, amely szalonjainkban bérelhető, de saját ruha használata is lehetséges.
  • Saját ruha viselése esetén fontos, hogy a ruházat térd alá és könyök hajlatig érjen, valamint anyaga 95%-ban pamut legyen.
  • Az edzés előtt az alsó ruházatot vízzel benedvesítjük az izomcsoportok körül, ezzel biztosítva a megfelelő impulzusáramlást.
  • Ha szükséges felrakjuk a kar és vádli pántokat, felvesszük az E-FIT sortot és mellényt, amit a géphez csatlakoztatunk.
  • Az edzés megkezdése előtt egyszerű bemelegítő gyakorlatokat végzünk, hogy ellazítsuk izmainkat.
  • A vendéggel egyeztetett edzésprogram kiválasztása után megkezdődhet az edzés.
  • A 20perces edzés személyi edző segítségével történik, változatos edzéstervvel, maximális odafigyeléssel.
  • Az edzés végén az izmok hatékonyabb fejlődése érdekében fehérje turmix elfogyasztását javasoljuk
  • Az edzésre, átöltözéssel együtt célszerű 45 percet szánni!

Legfrisebb híreink

Csatlakozz hozzánk

Kapcsolat
Szalon címe

Petőfi út 4.
6200 - Kiskőrös

Elérhetőségek

Email: info@efitkiskoros.hu
Telefon: +36-30-637-5205

Nyitvatartási idők

Hétfő - Péntek: 10:00 - 18:00
Szombat: 10:00 - 18:00
Vasárnap: ZÁRVA© Minden jog fenntartva