Időpont egyeztetés, információ: +36-30-637-5205
Magyar nyelv Angol nyelv Német nyelv

Infraszauna

Infraszauna használata

A test felmelegedése kedvező hatással van a szervezetre. Infraszaunázás során, a vérellátás növekedésével felgyorsult anyagcsere és a kiválasztási folyamatok eredményeképpen, a szervezet izzadni kezd. Az izzadási folyamat nem más, mint salakmentesítés, amellyel csökken a savasodás. Az immunrendszer aktív működésével, a természetes öngyógyító folyamatok intenzitása is hatékonyabb lesz. A hőérzet hatására a fehér vértestek mozgása gyorsabbá válik, a felgyorsult vérkeringés pedig kedvezően hat a szív és keringési rendszerre.

A meleg hő és a természetes infravörös sugárzás gyógyító hatása, már évezredek óta ismert és használt jelenség a gyógyászatban. A korunkban kifejlesztett jótékony infravörös sugárzású hő kabinok - infraszaunák, biztonságos, természetes és kényelmes egészségmegőrzést biztosítanak a felgyorsult hétköznapokban. Az ifraszauna mélyreható izzasztó hatása, a szervezetből sok olyan méreganyagot távolít el, ami az anyagcseréből adódó szennyeződés folytán rakódott le a testben. A verejtékmirigyekre kifejtett serkentő hatásával, növeli a bőrtisztító és méregtelenítő kapacitását.

Amint számos eredmény igazolja, az infravörös spektrumnak az a tartománya, melyet az infraszauna kisugároz, jelentős számú terápiás hatást nyújt. Használata előtt azonban mindenképpen célszerű orvossal konzultálni, annak, aki valamilyen betegségben szenved vagy gyógyszeres kezelés alatt áll.

Infraszauna használata előtt, a kezelőorvossal való egyeztetés különösen fontos kismamáknak a terhesség időszakában, magas vérnyomásban és fertőzésben szenvedőknek illetve sebészeti implantátummal (pl. fémkapcsokkal) rendelkezőknek. Orvosi kontroll nélkül nem ajánlott semmilyen infra-kezelést elkezdeni.

A normál testhőmérséklet növelése, veseműködési gondok, krónikus lupus erythematodesben és sclerosis multiplexben szenvedőknek nem ajánlott. Amennyiben bármiféle hirtelen fellépő kellemetlen rosszullét tapasztalható az infraszauna használata közben, a kezelést meg kell szakítani.

Szaunázás közben a test, jelentős mennyiségű folyadékot veszít, ezért ezeket pótolni kell: javasolt legalább 3 liter szénsavmentes ásványvíz fogyasztása!


Legfrisebb híreink

Csatlakozz hozzánk

Kapcsolat
Szalon címe

Petőfi út 4.
6200 - Kiskőrös

Elérhetőségek

Email: info@efitkiskoros.hu
Telefon: +36-30-637-5205

Nyitvatartási idők

Hétfő - Péntek: 10:00 - 18:00
Szombat: 10:00 - 18:00
Vasárnap: ZÁRVA© Minden jog fenntartva